Entertainment

Rolfs vriendin Sophia bedacht TikTok-dansje van megahit: 'Goed team'

05 mei 2021 22:04
Beeld © RTL

In 'Rooijakkers Over De Vloer' gaat presentator Art (44) iedere keer op bezoek bij een bekende Nederlander. In de aflevering van vanavond is dat Rolf Sanchez (29). Naast zijn muzikale carrière, gaat het ook even over zijn vriendin Sophia, met wie Rolf sinds kort samenwoont.

"De eerste indruk was zo positief en het is zo'n lieve en gezellige leuke jongen"

Sophia is naast de partner van Rolf ook de choreograaf van zijn videoclips. En als je goed kijkt kun je haar ook spotten in de clips van Rolf, want ze danst er namelijk in mee. Art omschrijft Sophie als 'de vrouw achter de tandjes', waar Sophia en Rolf hartelijk om kunnen lachen.

Rolfs nummer 'Más Más Más' is wereldwijd een hit geworden, onder andere door een TikTok-dansje. Als Art vraagt hoe Sophia Rolf hielp met het dansje, begint ze vertellen dat dat op de dag van de shoot zelf was. "Ik zat in de videoclip van 'Más Más Más' en er waren wat vriendinnen van mij. Toen zei ik tegen Rolf dat TikTok wel echt groot begon te worden en dat we een dansje moesten verzinnen." En dat heeft het stel geen windeieren gelegd.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marco Borsato en Rolf Sanchez maken nog een nummer

Vervolgens vertelt Rolf dat hij eigenlijk helemaal niet zo goed kan dansen. "Ik doe altijd alsof. Ik heb twee linkerbenen." Dus toen Rolf het dansje dat Sophia had bedacht kon dansen, kon volgens hem heel Nederland het. Hoewel Rolf zijn vriendin dus niet heeft versierd met zijn dansmoves, lukte dat wel met zijn aanstekelijke houding. "Met zijn positiviteit. De eerste indruk was zo positief en het is zo'n lieve en gezellige leuke jongen."

In de aflevering gaat het ook nog even over een bijzonder heftige gebeurtenis uit het leven van Rolf. Hij kreeg namelijk een schadeclaim van 32 miljoen euro na een auto-ongeluk. Hoe dat precies zit? Dat zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rolf Sanchez schaamt zich voor succesvol jaar

Rooijakkers Over De Vloer zie je iedere woensdag om 21:30 uur op RTL4. De afleveringen kijk je hier terug, of via Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore