Entertainment

Lil' Kleine lapt reisadvies aan zijn laars en zit in Spanje

05 mei 2021 11:59
Jaimie Vaes en Lil Kleine Beeld © ANP

Terwijl er nog altijd een negatief reisadvies geldt voor grote delen van de wereld, verblijft Lil' Kleine (26) met zijn gezin lekker in het buitenland, waar het een stuk zonniger is. De rapper is nu gespot in Marbella, Spanje.

Het reisadvies voor Spanje is nog altijd 'oranje', wat betekent dat er wordt geadviseerd om er alleen naartoe te gaan als dat echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor werk. Wie weet is Lil' Kleine bezig met clipopnames, maar hij geniet in elk geval van het prachtige Spaanse zonnetje. Op zijn Instagram Stories is te zien dat ook zoontje Lío van de partij is. Bovendien deelt Jorik, zoals de artiest eigenlijk heet, ook foto's van een restaurant waar hij vermoedelijk gisteravond heeft vertoefd. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen huwelijk opnieuw uit

Het is niet de eerste keer gedurende de coronacrisis dat Lil' Kleine zijn biezen pakt en lekker op vakantie gaat. Eerder zat hij al in Dubai. Toen daar commentaar op kwam, deelde hij een foto met Estelle Cruijff, waarop zij hun middelvinger opstaken. Die actie viel niet goed bij critici. Joriks verloofde Jaimie reageerde onlangs op die actie van haar liefje. Wat ze daarover te zeggen heeft zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lil' Kleines zoontje Lío is een schoolvoorbeeld: 'Papa is trots'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore