Entertainment

André Hazes maakt indruk met flink in grootte toegenomen biceps

04 mei 2021 16:36
André Hazes Beeld © ANP

Volkszanger André Hazes (27) laat zijn volgers in verwondering achter dankzij zijn gigantische biceps. Hij deelt een foto van zijn afgetrainde armen op social media.

"Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit"

Dat André vaak in de sportschool te vinden is, is allang geen geheim meer. Maar van het resultaat na een tijdlang zwoegen staan veel volgers nu toch wel te kijken. Zijn armen zijn enorm in afmeting toegenomen, zoals hieronder te zien.

Veel volgers reageren op de post, waaronder ook enkele bekende Nederlanders. 'Echt m’n droom, dat de mouw van m’n shirtje strak om m’n arm zit', reageert Bas Smit. 'Met al die armbanden om is elke beweging al een workout', grapt Jan Smit. En moeder Rachel Hazes laat weten: 'Mijn trots', inclusief een paar hartjes. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en zijn Sarah delen foto's vanaf Ibiza met hun volgers

Onlangs genoot André nog met volle teugen op het Spaanse eiland Ibiza met zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen. De twee deelden veel romantische foto's, zoals hier terug is te zien. Bij de talkshow van Beau van Erven Dorens gaf hij vorige maand toe dat hij gek op haar is. "Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja", antwoordde André, die eigenlijk vond dat hij al te veel had gezegd. "Maar ik ben ook geen leugenaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore