Entertainment

NPO haalt programma Jandino Asporaat voorlopig van televisie

04 mei 2021 15:45
Beeld © ANP

Door tegenvallende kijkcijfers is het programma 'Dino's Bezorgservice', met Jandino Asporaat (40), niet langer op televisie te zien. De NPO heeft besloten de programmering aan te passen, bevestigt een woordvoerder aan 'De Telegraaf'.

"Het komt terug op tv. We weten nog niet wanneer"

De tweede aflevering van het programma wist afgelopen donderdag slechts 335.000 kijkers aan te tikken, na 435.000 de week ervoor. Vanaf morgen gaat het uit het schema. "Om 20.30 uur wordt A perfect planet uitgezonden, gevolgd door Droomhuis gezocht. Dino’s bezorgservice verdient een andere uitzendplek. Daar gaan wij voor de resterende vier afleveringen naar op zoek, dus het komt terug op tv. We weten nog niet wanneer", laat een woordvoerder weten aan de krant.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jandino Asporaat in nieuw programma meer op zijn plek dan ooit

Het besluit moet een bittere pil zijn voor Jandino, die met het programma juist de terugkeer naar de NPO maakte: hij startte er tien jaar geleden met De Dino Show en maakte toen uitstapjes naar RTL4 en SBS6. Bovendien was hij met Dino's Bezorgservice 'meer op zijn plek dan ooit', zei hij onlangs tegen ANP: "In deze show zit veel meer rust dan in alles wat ik eerder gemaakt heb. En eigenlijk is dat veel meer Jandino."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jandino op streng dieet voor nieuwe film: 'Moet buikspieren hebben'

Eind vorig jaar boekte de komiek nog wel succes met zijn bioscoopfilm over Judeska, zijn alter ego. Door het hele land waren voorstellingen uitverkocht en werd de film van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat vertoont. Wij spraken een dolblije Judes... uhm, Jandino:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore