Entertainment

Lekker binnenblijven vandaag: F*ck de liefde staat eindelijk op Netflix

04 mei 2021 12:20 Aangepast: 04 mei 2021 12:22
Beeld © Netflix

Het vervolg van de Nederlandse romantische komedie-hit 'F*ck de Liefde' laat nog even op zich wachten, maar tot het zover is kun je het eerste deel nog eens (of een paar keer) kijken. Sinds vandaag staat 'F*ck de Liefde' namelijk op Netflix. Ideale timing met deze regen en code geel-windstoten.

De film - die een Gouden Film ontving nadat 'ie in 2019 binnen een week na de release 100.000 bezoekers trok - combineert drie liefdesverhalen. Als Lisa gaat scheiden van Jack zit ze er helemaal doorheen. Haar vriendinnen denken de ultieme kuur tegen haar liefdesverdriet te hebben: ze nemen haar mee naar Curaçao waar ze vervolgens de charmante Jim ontmoet.

Ondertussen duikt Jack in Nederland volop in het vrijgezellenleven. Hij belandt met Cindy in bed. Bo, de zus van Cindy, is getrouwd met Said. Terwijl hij zijn baan kwijtraakt en de ene na de andere leugen verzint, gaat haar carrière als een speer en blijkt ze ook nog eens heel goed te kunnen vinden met haar aantrekkelijke baas.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt vervolg

Zoals je kunt zien in de trailer is er voor de film een blik met BN'ers open getrokken. Zo spelen onder anderen Thijs Römer, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Bo Maerten, Victoria Koblenko en Nicolette van Dam een rol in de film. Voor zover bekend keert een groot deel van die cast ook terug in het vervolg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gouden Film voor Nederlandse komedie F*ck de liefde

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore