Ga naar de inhoud
Entertainment

Marvel kondigt reeks nieuwe series en films aan in epische trailer

Beeld © Marvel Studios

Fans van Marvel-films kunnen in hun handjes knijpen. Als alles gaat zoals de makers van de superheldenfilms voor ogen hebben krijgen we dit jaar maar liefst vier films uit het Marvel Cinematic Universe te zien. En ook in 2022 en 2023 is er genoeg te zien, kondigt Marvel aan in een spectaculaire trailer.

Twee van de vier films die dit jaar nog verschijnen gaan over personages die we al langer kennen: Black Widow en Spider-Man. De twee andere films zijn compleet nieuwe titels, namelijk Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ook The Eternals is nieuw. In een trailer die Marvel vandaag heeft gelanceerd is te zien wanneer al deze films te zien zijn. 

In de trailer zien we dat Black Widow op 9 juli verschijnt, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op 3 september, The Eternals op 5 november en Spider-Man No Way Home op 17 december.

Marvel-serie
lees ook:
Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier nú op Disney+

Volgend jaar kunnen we Doctor Strange in The Multiverse of Madness op 25 maart verwachten, Thor: Love and Thunder op 6 mei, Black Panther: Wakanda Forever op 8 juli, The Marvels op 11 november.

Ook aan 2023 wordt al gedacht. Op 17 februari van dat jaar verschijnt Anti-Man and the Wasp: Quantumania en Guardians of the Galaxy Vol.3 verschijnt op 5 mei.

De trailer van Marvel zie je hieronder.