Entertainment

Ilse DeLange moet noodgedwongen stoppen met Duits dansprogramma

03 mei 2021 17:16
Ilse DeLange Beeld © ANP

Een verdrietig moment voor Ilse DeLange (43). De zangeres moet noodgedwongen uit de danswedstrijd 'Let's Dance' stappen, omdat ze kampt met een blessure. Dat vertelt ze op Instagram.

"Deze beslissing is erg moeilijk voor ons"

Samen met haar danspartner Evgeny heeft Ilse het lastige besluit moeten nemen om te stoppen met Let's Dance. Dat heeft alles te maken met een blessure aan haar voet, die 'te onvoorspelbaar' is en het risico van haar deelname dus 'te groot'. 'Deze beslissing is erg moeilijk voor ons', aldus Ilse. 'Hoe verdrietig ik ook ben, ik kan nog steeds zoveel mooie dingen uit mijn tijd meenemen en ik ben er trots op deel uit te maken van deze onvergetelijke reis.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ilse DeLange wint prestigieuze countryprijs

Ilse bedankt haar partner Evgeny voor alles wat ze van hem heeft geleerd. 'Hem te zien dansen inspireert me enorm, we hadden een geweldige band', vertelt de zangeres. Maar het tweetal neemt nog geen afscheid. Ilse en haar danspartner zullen in de finale van Let's Dance nog eenmaal hun pasjes laten zien. 'Al met al ben ik dolblij dat ik deze spannende reis heb gemaakt. Mijn hart is gevuld met liefde en dankbaarheid', sluit de zangeres af. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ilse DeLange wordt vereeuwigd met eigen plein

Zonde is het zeker, want Ilse stond hoog in de ranglijsten bij de bookmakers en de kijkers van Let's Dance. In de video hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore