Ga naar de inhoud
Entertainment

Marlijn Weerdenburg vernoemt zoontje naar pas overleden moeder

Marlijn Weerdenburg Beeld © ANP

Twee weken geleden werd Marlijn Weerdenburg (38) moeder van haar tweede kleintje, Sammie. De actrice is in de wolken door haar gezin van vier, maar het geluk en verdriet lagen dichtbij elkaar: vlak voor de geboorte van het jochie verloor Marlijn plotseling haar moeder. Nu laat ze weten dat hij naar haar is vernoemd.

"Dankbaar dat het bij deze tweede weer is gelukt"

De MolTalk-presentatrice houdt haar Instagram-volgers op de hoogte van het wel en wee van het moederschap en onthult dus vandaag naar wie haar zoontje, met de volledige naam Sammie Johan Willempje Broers, is vernoemd. 'Naar mijn moeder (Willempje) en mijn schoonmoeder (Johanna)', schrijft ze.

Vlak voor de geboorte van haar zoon verloor Marlijn haar moeder. Dat maakte ze in april bekend met een mooie foto van haar moeder op Instagram, waarbij ze schreef dat zij en haar familie na een kort en plotseling ziektebed afscheid hebben moeten nemen 'van de liefste moeder en oma denkbaar'. 'Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap. We kunnen zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is', schreef ze.

Zoontje
Lees ook:
Zoontje sleept Marlijn erdoorheen na verlies moeder: 'Zo lief'

Gisteren deelde de presentatrice nog een eerlijke post rondom het moederschap. Want de borstvoeding bij het jochie verliep nog niet helemaal van een leien dakje, schrijft ze bij een mooie foto van haar en het kleintje aan de borst. 'Na een week gehannes, stuwing, witte koolbladeren, kolven, angst voor ontploffingsgevaar, nog meer stuwing, koolbladeren en kolven gaat het voeden nu goed', zo valt er te lezen bij de post waarmee ze borstvoeding verder wil normaliseren, te zien aan de hashtag die ze erbij plaatst. 'Dankbaar dat het bij deze tweede weer is gelukt.'

Naast Sammie zijn er nog meer baby's in aantocht. Zo verwacht ook Echt Gooisch Meisje Leslie een kleintje. Eerder deze week showde ze nog haar babybump.

Echt Gooisch Meisje Leslie showt trots haar babybuik

01:52
Bevallen
Lees ook:
Bevallen Marlijn Weerdenburg stelt zoontje voor aan de wereld