Entertainment

Waylon kondigt Ahoy-concert én Nederlandstalig album aan

02 mei 2021 22:21 Aangepast: 03 mei 2021 07:27
Waylon Beeld © ANP

Waylon (41) treedt in november niet twee, maar drie keer op in Rotterdam Ahoy. Op 18 november geeft hij een extra concert van zijn 'Top 1000 Rood Wit Blauw'-show, zo werd bekendgemaakt in 'Humberto'. Ook maakte de zanger bekend dat hij bezig is met een Nederlandstalig album.

"Ik kijk nu al uit naar deze avonden waar we weer ouderwets samen kunnen zijn"

Waylon staat in november voor de vijfde keer in Ahoy. Speciaal voor dit lustrum, dat eigenlijk vorig jaar al zou worden gevierd, richt hij zich op liedjes van eigen bodem. Naast liedjes van onder anderen De Dijk, Normaal en Het Goede Doel zingt hij ook nummers van zijn eerste Nederlandstalige album. Vorig jaar liet de zanger al een voorproefje horen in De Wereld Draait Door.

De bezoekers die al een kaartje hebben voor de concerten krijgen allemaal een exemplaar van het album, dat nu nog in de maak is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy

"Na ruim anderhalf jaar coronaleed kunnen we straks in november eindelijk weer eens genieten van de muziek, maar vooral ook van elkaar", zegt Waylon. "Hopelijk hebben we in november echt alles achter ons gelaten en behoort de anderhalve meter-regel definitief tot het verleden. Ik kijk nu al uit naar deze avonden waar we weer ouderwets samen kunnen zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

TVOH-afvaller Sezina: 'Hoop dat Waylon me niet loslaat'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore