Entertainment

Cabaretier Viggo Waas getroffen door herseninfarct

30 april 2021 19:17 Aangepast: 30 april 2021 19:43
Viggo Waas Beeld © ANP

Cabaretier en acteur Viggo Waas (59) is vijf weken geleden getroffen door een herseninfarct. Dat heeft zijn management bevestigd. Het gaat naar omstandigheden gelukkig goed met hem.

"De revalidatie verloopt zeer voorspoedig"

"Gelukkig is Viggo inmiddels al geruime tijd uit het ziekenhuis en begonnen met zijn revalidatie", vertelt zijn management. "Wanneer hij zijn werkzaamheden weer kan hervatten, is nog niet bekend, maar de revalidatie verloopt zeer voorspoedig. Viggo is vooral gebaat bij rust en geduld. Familie en vrienden vragen of de media dat willen respecteren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Peter Heerschop en Viggo Waas bundelen krachten opnieuw

Verdere mededelingen worden op dit moment niet gedaan. Viggo is vooral bekend van de cabaretgroep Niet Uit Het Raam (NUHR). Hij speelde vorig seizoen nog zijn theatersolo De Meestervoorspeller. Dit seizoen zou hij samen met Peter Heerschop te zien zijn in de voorstelling Er gaat nog iets heel moois gebeuren. Het plan is om met het toneelgezelschap De Ploeg begin 2022 een nieuwe toneelbewerking van de film Festen te gaan maken. Daarnaast schrijft Viggo columns en boeken en was hij te zien in programma's als Kopspijkers, Vrienden van Van Swieten en Spangen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Viggo Waas werkt aan eerste roman

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore