Entertainment

El Inocente op Netflix is dé serie om te bingewatchen

30 april 2021 15:03 Aangepast: 30 april 2021 15:06
Beeld © Netflix

Laat de regen maar met bakken uit de lucht komen, want de komende dagen kom je prima door met een nieuwe Netflix-serie op de bank. De streamingdienst heeft een nieuwe Spaanse topper aan het aanbod toegevoegd: 'El Inocente', ofwel De Onschuldige.

Op 30 april is de thriller El Inocente op Netflix in première gegaan. Als Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar worden geconfronteerd met de beslissingen die hun leven voor altijd hebben verwoest, komen ze er voor eens en altijd achter dat niemand kan ontsnappen aan het verleden. Bekijk de trailer hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

9x de beste Spaanstalige Netflix-series om je weekend mee door te komen

Het verhaal gaat over Matt. Op een nacht probeert hij een ruzie te stoppen die eindigt in een moord. Nu, negen jaar later, probeert hij een leven op te bouwen met zijn vrouw Olivia. Het schokkende telefoontje dat zij krijgt als ze op een zakenreis is, maakt Matt onrustig. Dat blijkt terecht, want zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken.

De serie is gebaseerd op de bestseller van Harlan Coben en het eerste seizoen telt acht afleveringen die je nu allemaal kunt bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Je hebt nog maar héél even om The Vampire Diaries te bingen

De Spanjaarden weten de ene na de andere Netflix-hit te produceren. Sky Rojo, van de makers van La casa de papel, bleek direct zo'n succes te zijn dat het tweede seizoen vrijwel direct werd aangekondigd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore