Entertainment

Willow Smith is polyamoreus: 'Maar niet meer dan twee partners'

29 april 2021 05:19 Aangepast: 29 april 2021 09:50
Beeld © ANP

Willow Smith (20) heeft zich in de talkshow 'Red Table Talk' uitgelaten over haar seksualiteit. De dochter van Will Smith (52) en Jada Pinkett Smith (49) omschrijft zichzelf als polyamoreus, wat inhoudt dat ze openstaat voor meerdere relaties met diverse partners tegelijkertijd.

"Ik denk dat monogamie juist leidt tot vreemdgaan"

"Polyamorie geeft mij de vrijheid om een relatie te ontwikkelen die voor mij werkt, in plaats van aan het monogame plaatje te moeten voldoen. Ik denk dat monogamie juist leidt tot vreemdgaan, met alle gevolgen van dien. Daarbij is het ook verkeerd omdat je van jongs af aan het ideaalbeeld krijgt voorgeschoteld van huisje, boompje, beestje. Want dat werkt nou eenmaal niet voor iedereen," aldus Willow.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Willow Smith over snijden polsen: 'Was fysieke ontsnapping'

Willow ging het gesprek aan met haar moeder Jada en oma Adrienne Banfield-Norris. "Ik denk dat dit meer met seks te maken heeft dan met het hebben van een relatie", liet oma weten. Iets wat Willow direct tegensprak: "Ik heb denk ik het minste seks van al mijn vrienden. Het gaat mij niet om het hebben van seks, maar juist om de intiemere relaties die je met iemand hebt. En ik vind het prettig om meer van dat soort relaties tegelijkertijd te hebben."

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore