Entertainment

Patrick Kluivert: 'André Hazes zou heel trots op leven Rachel zijn'

28 april 2021 21:36 Aangepast: 29 april 2021 09:50
Beeld © Instagram @rachelhazes

In de derde aflevering van de AVROTROS-documentaire 'Kleine Jongen' wordt duidelijk hoe sterk de band was tussen André Hazes en Patrick Kluivert (44). Nog steeds is de oud-voetballer erg close met Rachel (51) en hij weet zeker dat de zanger vanuit de hemel trots naar haar kijkt.

"Het is heel jammer dat hij het zelf niet meer mee kan maken"

Ze deelden een passie voor voetbal, Nederlandse volksmuziek en vissen. Niet alleen André onderhield nauwe banden met de familie Kluivert, ook Rachel lijkt niet meer zonder hen te kunnen. "Mijn vriendschap met Patrick en Rossana Kluivert heeft mij naar Barcelona gebracht", vertelt Rachel.

"Dre en Pat waren onwijs goede vrienden. André zag Patrick als zijn zoon en Patrick zag André als zijn vader. Als er met mij iets aan de hand is, kan Pat mij ook het advies geven van: 'Luister, dat had die oude zo en zo gedaan. Die had dit gezegd.' Het is mooi dat je die gesprekken met elkaar kunt voeren doordat Patrick André zo goed gekend heeft."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes: 'Had op vijftiende seks met André Hazes'

Ook Patrick werkt mee aan de documentairereeks over de bekendste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft. Hij weet zeker dat zijn vriend tevreden zou zijn met wat Rachel van haar leven gemaakt heeft. "Ik weet zeker dat als André weet hoe Rachel nu haar leven heeft tussen Nederland en Spanje, dat hij zo trots op haar zou zijn geweest. Het is heel jammer dat hij het zelf niet meer mee kan maken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

AVROTROS schiet in de verdediging over Hazes-docu

Zo blij als Rachel en haar zoon André zijn met de documentaire als eerbetoon aan hun man en vader, zo boos maakt dochter Roxeanne zich over de beelden die worden uitgezonden. Zij vindt die niet mooi, maar juist pijnlijk. Meer daarover zie je in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore