Entertainment

Kylie Jenner deelt een casual 'make-uploos' lookje voor het slapen

28 april 2021 12:41 Aangepast: 28 april 2021 12:42
Kylie Jenner Beeld © Getty Images

Je zou na alle ingrepen en make-up haast vergeten hoe de Kardashian-Jenners er nou daadwerkelijk uitzien, maar zo nu en dan vangen we een glimp op van de realitysterren zonder poespas. Gisteravond was zo'n momentje, toen Kylie Jenner (23) op Instagram Stories een aantal plaatjes deelde vanuit haar bed. Want... waarom niet.

"Er is een nieuwe Kylie Skin lancering volgende maand waar ik enorm enthousiast over ben"

Maar laten we eerlijk zijn: het blijft natuurlijk altijd gissen hoe 'naturel' het nou daadwerkelijk is. Want hoewel Kylie haar schamele 227 miljoen volgers laat vermoeden dat ze ontdaan is van alle make-up en klaar is om te gaan slapen, ziet er nog steeds piekfijn uit. Bovendien had ze weinig weg van de Kylie zonder make-up, extensions en nepwimpers die onlangs door de paparazzi werd gespot.

Kylie Jenner Kylie Jenner

Hoe het ook zit, de 23-jarige Kardashian-telg maakt direct van de gelegenheid gebruik om haar fans op de hoogte te brengen van haar nieuwe skincare-lijn die binnenkort wordt gelanceerd. "Er is een nieuwe Kylie Skin lancering volgende maand waar ik enorm enthousiast over ben, dus ik kon niet wachten om het eindelijk aan te kondigen. En ik kan niet wachten tot jullie het product in jullie hand hebben!"

Kylie Jenner Kylie Jenner

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore