Entertainment

Ya Ya Yippee: jij kan meebepalen wie nieuwe K3'tje wordt

28 april 2021 11:37 Aangepast: 28 april 2021 11:57
K3 Beeld © ANP

In februari maakte Klaasje Meijer (26) bekend uit K3 te stappen. Dit najaar gaat Studio 100 op zoek naar een opvolger, in het programma 'K2 zoekt K3'. Dit keer mogen ook fans van de populaire meidengroep meebeslissen wie de vervanger wordt. Ze zijn namelijk op zoek naar een publieksjury.

"Wil je meebeslissen wie de nieuwe K3 wordt?"

Dus wil jij nou meebepalen wie de grote K3-hits als 'Teleromeo', 'Oya Lé Lé' en '10.000 Luchtballonnen' mee gaat zingen? Dit is je kans. "Ben jij een grote K3-fan én wil je meebeslissen wie de nieuwe K3 wordt? Heb je kinderen, kleinkinderen, vrienden, collega’s of buren die je daarbij willen helpen? Ben jij niet cameraschuw en een vlotte prater? Schrijf je dan in samen met je bubbel van 4 personen!" luidt de oproep.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Gert Verhulst enthousiast over doorbreken klassiek K3-plaatje

Voordat een nieuw bandlid zijn of haar intrede doet, zullen de komende maanden nog in het teken staan van het afscheid van Klaasje en de zoektocht naar een nieuw K3-lid, die samen met Hanne en Marthe de nieuwe K3 zal vormen. In Nederland zal het programma te zien zijn op SBS6.

Er wordt dus gezocht naar een publieksjury. Daarvoor moeten jij en je 'bubbel' wel op alle opnamedagen beschikbaar zijn: 9, 11, 13, 16 en 19 juni. Inschrijven kan via deze link

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

K3 geeft kijkje achter de schermen bij laatste clip met Klaasje

Het was voor Klaasje een flinke opluchting toen ze kon vertellen dat ze K3 gaat verlaten. De zangeres liep er namelijk al langer mee rond. In de video hieronder vertelt ze over het moeilijke besluit dat ze nam.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore