Ga naar de inhoud
Entertainment

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'

Beeld © MTV

In de derde aflevering van 'Ex On The Beach: Double Dutch' werd het niveau van het drama naar een nieuw level getild. Lesley knoopte het opnieuw aan met Keanu, wat ertoe leidde dat Shani ziedend werd, omdat zij in haar ogen al bezig was met de Vlaamse jongen. Uiteindelijk werd het uitgepraat, maar toen zoenden Lesley en Keanu opnieuw, waardoor Shani's korte lontje op was. Uiteindelijk gaf ze Lesley een tik. De Hollandse Jørney heeft tot nu toe weinig schermtijd, maar haalt op social media flink uit naar Shani.

"Ze heeft geen poot om op te staan"

Op haar Instagram Stories vertelt Jørney hoe de vork, wat haar betreft, in de steel zit. "Shani en ik zijn geen vriendinnen en dat gaan we dus ook nooit worden", begint ze haar verhaal. "Ik gun haar wel het beste." Vervolgens praat Jørney over de aflevering, waarin te zien is dat Shani met Odim zoent, de man met wie Jørney het erg gezellig heeft. "Zij is daarvan op de hoogte en zoent hem, maar vervolgens vindt ze het niet kunnen dat Lesley met Keanu zoent, terwijl zij niets met Keanu heeft." 

De blondine noemt de acties van Shani 'apart'. "Helemaal omdat ze een uur later, na die zoen, aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand." Dat noemt Jørney vervolgens 'hypocriet' en 'schijnheilig'. 

Plottwist
lees ook:
Plottwist in EOTB zorgt voor onverwachts drama op het strand

Verder raadt Jørney aan om de kijkers van Ex On The Beach: Double Dutch gewoon lekker verder te kijken, maar niet voordat ze nog even uithaalt naar Shani. "Deze meid heeft geen poot om op te staan", zegt ze geïrriteerd. Later blijkt waarom Jørney zo kwaad is op Shani als ze zegt dat de Vlaamse naar Odim is gegaan en tegen hem heeft gezegd dat Jørney enkel meedoet voor de fame. "Jullie gaan het nog wel zien, schatten. Ik ga het verder ook hierbij laten."