Entertainment

Model legt bom onder relatie Khloé Kardashian en Tristan

28 april 2021 04:16 Aangepast: 28 april 2021 07:06
Beeld © ANP

Instagram model Sydney Chase heeft opnieuw van zich laten horen, nadat ze eerder al bekend maakte een affaire te hebben gehad met Tristan Thompson (30), de vriend van Khloé Kardashian (36) en tevens vader van hun dochter True. Chase liet via TikTok weten dat het wel degelijk klopt dat ze een verhouding met de basketballer heeft gehad, maar dat ze spijt heeft van te intieme details die ze heeft prijsgegeven.

"Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld"

"Ik heb iets te persoonlijke dingen verteld en dat had ik niet moeten doen. Maar wat ik zei over onze relatie is waar, ik lieg daar niet over. We hebben elkaar voor het eerst op 11 november ontmoet en onze laatste contact een dag na de 3e verjaardag van zijn dochter. Daarnaast heeft hij me ook geappt toen hij hoorde dat ik een interview zou geven", aldus Sydney.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson'

Het 23-jarige model liet maandag in een gesprek met de podcast No Jumper weten Thompson meerdere malen te hebben gezien en claimt dat hij beweerde single te zijn. Ook deed ze uitspraken over de grootte van zijn geslachtsdeel.

Volgens Amerikaanse media zou Kardashian 'totaal overvallen zijn door het nieuws'. De realityster zou niet weten wat ze moet geloven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore