Entertainment

Linda de Mol: 'Marco en Leontine waren blij met ons gesprek'

26 april 2021 20:19 Aangepast: 26 april 2021 20:19
Beeld © SBS6 / Talpa

Alweer een tijdje geleden interviewde Linda de Mol (56) Marco Borsato (54) over de hele toestand rondom zijn scheiding, vermeende affaires en zijn mediastilte. Zowel Linda als Marco kregen veel kritiek na het interview, omdat het niet kritisch genoeg zou zijn geweest. In de podcast 'De 10 van' geeft Linda tekst en uitleg.

"Ik doe geen journalistiek interview"

Kijkers van het grote interview dat Linda met Marco hield waren kritisch, omdat de zanger schoon schip zou hebben mogen maken zonder al te veel kritische vragen vanuit de presentatrice. Linda zegt daar het volgende over: "Ik doe geen journalistiek interview waarin ik mensen onderuit probeer te halen of een scoop probeer te scoren. Ik ga gewoon een gesprek aan. Juist daardoor vertellen mensen mij vaak veel meer dan wanneer je begint van: je hebt dit en dit gezegd en dat was heel erg fout!"

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marco Borsato: 'Tot over m'n oren verliefd op mijn vrouw'

Linda weet te vertellen dat Marco en Leontine heel blij waren met het gesprek dat de zanger met Linda voerde. Linda benadrukte dat ze bij sommige mensen weet dat ze niet te ver moet gaan, omdat ze niet alleen collega's zijn, maar ook vrienden. "Dat is ook wel lastig. Het is niet alleen bij Marco, maar ook bij Tjitske Reidinga of Lies Visschedijk."

In het beruchte interview had Marco het ook even over een zogeheten 'intimiteitsvacuüm'. Volgens schrijfster Heleen van Royen hadden Marco en Leontine vlak voor hun breuk gewoon niet genoeg seks. In de video hieronder zie je daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ook kamp Marco Borsato laat zich uit over verzoening Leontine

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore