Entertainment

Ferry Doedens over OnlyFans-serie: 'Zoektocht naar mezelf'

26 april 2021 17:31 Aangepast: 26 april 2021 17:48
Beeld © ANP

Ferry Doedens (30) hoopt dat zijn nieuwe programma 'Socials, Seks & Centen' erotische platforms als OnlyFans meer bespreekbaar kan maken. Het moet minder als een taboe worden gezien, zegt de acteur in gesprek met het 'ANP'.

"In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld"

Volgens de acteur is er weinig verschil tussen de Ferry op OnlyFans en de Ferry die iedereen van tv kent. "Het zijn twee werelden die naast elkaar kunnen bestaan. In Amerika is het de normaalste zaak van de wereld als je als acteur zegt dat je ook een OnlyFans-account hebt. Wat dat betreft zijn we nog een preuts landje."

In Socials, Seks & Centen gaat Ferry op ontdekkingstocht in de wereld van OnlyFans, waarop gebruikers achter een betaalmuur erotisch getinte foto's en video's kunnen plaatsen. Recent werd bekend dat de acteur zelf ook actief is met inmiddels ruim 3000 betalende volgers. Toch zat hij nog met veel vragen, die hij in het programma probeert te beantwoorden.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ferry Doedens wil weer acteren: 'In gesprek over klussen'

"Het is vooral een zoektocht naar mezelf", zegt Ferry, die naar eigen zeggen inmiddels de schaamte voorbij is. Hij hoopt dat mensen de twee werelden los van elkaar kunnen zien. "Ik ben natuurlijk meer dan dit. Er komen straks weer allemaal leuke projecten aan. Ik zit hartstikke goed in mijn vel en voel ook veel meer rust."

Op OnlyFans is Ferry nog niet uitgekeken. "Zonder de coronacrisis had ik dit waarschijnlijk niet gedaan maar inmiddels heb ik er ook heel veel lol in om hier creatief mee bezig te zijn. Hopelijk kijk ik er over tien jaar ook met een goed gevoel op terug."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ferry Doedens over OnlyFans-carrière: 'Wil ik dit eigenlijk wel?'

Ferry vindt het geen probleem dat mensen na de eerste aflevering van maandagavond weer hun oordeel klaar hebben. "Dat hoort er nu eenmaal bij. Ik heb mij kwetsbaar opgesteld en ben er zelf heel blij mee. Hopelijk ziet de kijker dat ook."

PowNed laat weten dat de serie na drie delen online een vierde, extra aflevering krijgt. "Daarin komen onder andere vrienden van Ferry aan het woord en komt Ferry tot een conclusie of deze wereld wel echt voor hem is", laat een woordvoerder van de omroep weten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore