Entertainment

Déze Crown-actrice verwacht binnenkort een tweede kindje

26 april 2021 17:43 Aangepast: 26 april 2021 17:53
The Crown cast Beeld © ANP

Binnenkort is het beschuit met muisjes voor 'The Crown'-actrice en Oscarwinnares Emerald Fennell (35). Emerald speelt in de populaire Netflix-serie de rol van Camilla Parker Bowles.

Emerald won zondagavond tijdens de Oscars het beeldje voor 'beste originele script', maar kwam tijdens haar speech met nog veel mooier nieuws. Ze maakte voor het oog van de miljoenen kijkers wereldwijd bekend dat ze haar tweede kindje verwacht en was niet veel later trending op Twitter. 

Emerald ging zondag op voor in totaal drie Oscars: die voor het script van Promising Young Woman, als regisseur van die film en ze maakte kans het beeldje voor beste film te mogen ophalen. Daarnaast maakte Promising Young Woman kans op de Academy Award voor beste hoofdrolspeelster, voor Carey Mulligan, en voor beste montage. Uiteindelijk won de film alleen de Oscar voor beste originele script.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Producent The Crown ging undercover in Buckingham Palace

Na de acceptatiespeech van de filmmaker raakte de naam Zack Morris, het personage van Mark-Paul Gosselaar in Saved by the Bell, trending op social media. In haar dankwoordje zei Fennell namelijk: "De enige speech die ik ooit heb voorbereid, is van toen ik tien jaar oud was. Ik heb nog gekeken of ik er inspiratie uit op kon doen, maar helaas bedankte ik voornamelijk Zack Morris uit Saved by the Bell, die destijds in mijn hoofd mijn ontzettend meelevende echtgenoot was."

Het vierde seizoen van The Crown werd warm ontvangen door de fans, maar niet iedereen was even enthousiast. Zo werd er gepleit dat er een waarschuwing vooraf moest komen, waarin staat dat het om een fictief verhaal gaat. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verklapt The Crown-acteur hier dat dít zijn vervanger is?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore