Entertainment

Moeder Bridget Maasland opgenomen in het ziekenhuis

26 april 2021 15:53
Bridget Maasland en moeder El Beeld © ANP

De moeder van presentratrice Bridget Maasland (46), El, ligt deze maandag in het ziekenhuis voor een heupoperatie. Bridget laat op social media weten dat haar moeder is gestruikeld over een opstapje en vervolgens haar heup heeft gebroken.

"Op dit moment word je geopereerd en ik beloof je dat je, binnen no time, weer rondhuppelt als een jonge hinde"

Het incident gebeurde in het nieuwe huis van El en haar man Frits Maasland. 'Eerste dag in jullie nieuwe paleisje, nog onbekend terrein, jij struikelt over een opstapje et voilà, een gebroken heup. Toen ik vannacht bij jou in het ziekenhuis zat om je bij te staan zag ik onder het broze lijfje, de sterke vrouw waar ik zo onwaarschijnlijk trots op ben', schrijft Bridget op haar Instagram. 

Ze vervolgt: 'Op dit moment word je geopereerd en ik beloof je dat je, binnen no time, weer rondhuppelt als een jonge hinde. En samen met papa nog heel lang van jullie, gelijkvloerse, appartement gaan genieten', sluit ze af. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland koopt appartement voor ouders

Begin januari van dit jaar werd bekend dat Bridget een nieuw appartement heeft gekocht voor haar ouders. De presentatrice is dolblij dat ze dit voor hen kan doen. Zo schreef ze destijds: 'Droom komt uit, ik heb een appartement voor mijn ouders gekocht!' Haar ouders konden er overigens nog niet meteen intrekken, want Bridget heeft het eerst nog hier en daar laten aanpassen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bridget Maasland reageert op online haatreacties: 'Mag dít wel?'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore