Ga naar de inhoud
Entertainment

Sarah en André delen zoete vakantiefoto's op Ibiza

André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © Instagram @andrehazes

Sarah van Soelen (25), de nieuwe liefde van André Hazes (27), heeft vorige week besloten om haar koffers te pakken en om met hem, halsoverkop, richting de zon te vertrekken. Deze maandag delen ze beiden dan ook meerdere vakantiekiekjes vanaf het Spaanse party-eiland Ibiza, en het ziet er erg gezellig uit.

"Jij houdt mij veilig, en door mij blijf je wild"

Hoewel de overheid nog altijd mensen afraadt om te reizen, en al helemaal als het niet noodzakelijk is, besloten André en Sarah toch naar Ibiza af te reizen. Voor de zanger overigens al de tweede keer in korte tijd.

Gisteren deelden de tortelduifjes nog een groepsfoto, en vandaag wordt het al wat intiemer, zoals hieronder te zien is. 

André
Lees ook:
André Hazes en Sarah van Soelen genieten van eerste liefdestrip

'Ga naar waar je vrij kan ademen', schrijft ze onder meer bij haar foto's. Vriendlief André valt vooral iets anders op: haar billen. Hij reageert dan ook met een perzik-emoji, die online synoniem staat voor de niet bestaande 'bil-emoji'.

Anderen laten onder anderen weten: 'Ik wil dit pak ook', 'Knapste en liefste', 'Beauty' of delen vooral hartjes-emoji's. Ook de andere foto's worden veelvuldig geliked door enthousiaste volgers.

André bevestigde begin deze maand min of meer dat Sarah zijn nieuwe liefde is. Schoorvoetend gaf hij aan tafel bij Beau toe dat hij gek op haar is. "Ja... ja... nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja", antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. "Maar ik ben ook geen leugenaar."

Nabestaanden
Lees ook:
Nabestaanden ex-vrouw André Hazes distantiëren zich van docu

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: 'Ik heb nu al te veel gezegd'

02:26