Entertainment

Plottwist in EOTB zorgt voor onverwachts drama op het strand

26 april 2021 11:53
Beeld © Ex On The Beach 25-4-2021

De kandidaten van het huidige seizoen van 'Ex On The Beach' moeten oppassen als ze zich op het strand bevinden. Er spoelen dit jaar niet alleen vervelende exen aan die de boel flink willen verstoren, maar ook arrogante kwallen. Zo zorgt nieuwe deelnemer Sander in de derde aflevering voor een onaangename verrassing.

"Ik weet zelf ook wel dat ik er goed uitzie. Geef me eens ongelijk"

De mannen zijn helemaal in hun nopjes dat zij eens een 'extra power' krijgen en niet de exen die de villa op stelten zetten. Aan hen de schone taak om drie meiden naar het strand te sturen. Als Gloria, Shani en Lesley met een enorme kater en het zweet op de bovenlip op het strandbedje hun lot afwachten, zwemt er iemand naar de kust die ze helemaal niet kennen.

Plottwist: dit jaar stuurt MTV namelijk niet alleen exen op de groep af, maar ook nieuwe kandidaten. Hoewel Sander in eerste instantie in de smaak valt, drogen de meiden spontaan op zodra hij zijn mond opentrekt. "Ik heb gehoord dat hier een zooitje pussy's en sukkels in het huis zitten." Lesley is woedend. "Wie ben jij om dat te zeggen? Je hebt hen niet eens ontmoet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gevreesde Tablet of Terror zorgt meteen voor drama in EOTB

"Natuurlijk kom ik om de vrouwen zoveel mogelijk te neuken." Als je als kijker denkt dat dit al ordinair is, wil je niet eens weten wat hij over zijn geslachtsdeel en kunstjes in bed te vertellen heeft. Om over de hangstoel in zijn slaapkamer nog maar te zwijgen. 

Sander is hier namelijk met twee doelen: met zoveel mogelijk meiden in bed duiken en voor ex-tra drama zorgen. Hij moet dan nog wel even aan zijn houding werken, want tot zover is het alleen Shani die voor de arrogante charmes van de tattoo-boy valt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Imke uit EOTB niet voorbereid op negatieve reacties: 'Kwam hard binnen'

Lesley is in ieder geval opgelucht dat haar ex niet het strand op komt wandelen. "Maar ik neem aan dat je ex er niet uitziet zoals ik", antwoordt Sander zelfingenomen. "Nou ja, sommigen zijn knapper", kaatst ze vervolgens terug. Hij gelooft er niks van. "Zijn ze knapper dan ik? Echt? (...) Ik weet zelf ook wel dat ik er goed uitzie. Geef me eens ongelijk."

Gezellig weer. Maar wanneer het pas echt gezellig wordt, is als Sander in de volgende aflevering de villa betreedt. In het voorproefje is te zien dat de mannen hem allesbehalve met open armen ontvangen en zijn matras in het zwembad kieperen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alisa uit EOTB valt niet in smaak bij kijkers Steenrijk, Straatarm

Ex On The Beach wordt iedere zondag om 21.30 uur uitgezonden op MTV. De aflevering kijk je hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore