Entertainment

Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Radio 538

26 april 2021 09:40 Aangepast: 26 april 2021 09:55
Beeld © ANP

Hannelore Zwitserlood (45) heeft zojuist op de radio bekendgemaakt dat ze vaarwel zegt tegen de 538 Ochtendshow. Op Instagram deelt ze haar afscheidsbrief. 'Lang nagedacht over deze beslissing, maar het voelt goed', concludeert de zelfbenoemd professionele kletsmajoor.

"Soms moet je loslaten om te kunnen groeien en dat valt me zwaar"

Nadat ze 2,5 jaar te horen was als side-kick in de 538 Ochtendshow, is het voor Hannelore tijd om door te gaan met de volgende stap in haar carrière. "Een ochtendshow verdient honderd procent focus en ik voel dat het tijd is om verder te gaan", schrijft ze.

"Soms moet je loslaten om te kunnen groeien en dat valt me zwaar, want ik ben echt enorm van deze mannen gaan houden. Dat deed ik al voor deze show, want we kenden elkaar al, maar na tweeënhalf jaar met elkaar wakker worden en alles met elkaar delen, voelen jullie echt als familie", vertelt Hannelore aan het team.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hannelore Zwitserlood drinkt al 22 jaar koffie met dezelfde man

Woensdag is Hannelore voor het laatst te horen in de radioshow. De komende periode wil ze zich richten op haar podcast, sportvlogs, columns schrijven, commercials, voice-overs inspreken en vooral bijslapen. Genoeg op de planning, dus. 

"Ik ga woensdag nog één keer genieten, lachen tot het pijn doet, me verbazen, irriteren, opwinden en onderdompelen in deze fijne groep mensen in dit mooie bedrijf." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hannelore Zwitserlood wil geen medelijden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore