Entertainment

Ryan Reynolds heeft remedie tegen irritant liedje van dochtertje

25 april 2021 21:20 Aangepast: 26 april 2021 08:00
Beeld © Getty Images

Het op internet beroemde/beruchte kinderliedje 'Baby Shark' is met ruim 8,4 miljard weergaven de best bekeken video op YouTube. Ook het 1-jarige dochtertje van Ryan Reynolds (44) heeft het vrolijk irritante liedje over de kleine haai en zijn familie al vaak gezien. Te vaak zo blijkt, want vader Ryan kan het niet meer aan. De acteur heeft echter wel een remedie gevonden.

"Er is maar één manier om dit op te lossen"

'Mijn 1-jarige dochter is geobsedeerd door 'Baby Shark'. De hele dag door. Iedere dag weer. Er is maar één manier om dit op te lossen', grapt de Deadpool-acteur op Instagram. Hij deelt daarbij foto's van de horrorfilm The Shallows uit 2016 waar zijn vrouw Blake Lively de hoofdrol in vertolkt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds bedankt vrouw voor 'liefdevolle eerste keer'

The Shallows gaat over een moordlustige haai die jaagt op zwemmers voor de kust van Mexico. Blake speelt de rol van surfer Nancy Adams die door de haai wordt aangevallen en een nacht op een rots moet zien te overleven terwijl de haai in het water nog om haar heen cirkelt.

Blake deelt op haar beurt vervolgens het bericht van haar man in haar eigen Instagram Story en grapt daarbij dat de kleine dan "in ieder geval genoeg te vertellen heeft bij de psychiater".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds niet gediend van zwangerschapsgrap Blake Lively

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore