Entertainment

Ed Sheeran kondigt comeback aan met eerste videoclip in tijden

24 april 2021 13:07 Aangepast: 24 april 2021 13:43
Ed Sheeran Beeld © ANP

Na een muzikale pauze van anderhalf jaar is Ed Sheeran (30) weer aan de slag gegaan. De Britse zanger werd door 'The Sun' in Londen gespot tijdens opnames van een videoclip.

"Hij zwaaide naar wat kinderen en kon er wel om lachen, het was best wel onwerkelijk"

Op foto's is te zien dat de 30-jarige Ed verkleed is als een vampier. Andere acteurs op de set waren omgetoverd tot zombies en griezelige wezens. De clip werd opgenomen op het dak van een winkelcentrum.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ed Sheeran haalt 4 ton op met veiling van zijn spullen

Volgens een ingewijde herkenden mensen de zanger al snel en kwamen er meerdere fans kijken. "Hij is zo herkenbaar, maar eerst was hij alleen nog in zijn normale tenue met zijn gitaar dus het ging als een lopend vuurtje dat Ed er aan het filmen was, maar hij vond het prima. Hij zwaaide naar wat kinderen en kon er wel om lachen, het was best wel onwerkelijk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ed Sheeran haalt 60.000 euro op voor kankeronderzoek

De zanger kondigde in 2019 aan even een break te nemen. Vorig jaar werd Ed voor het eerst vader en liet hij weten weer terug te keren wanneer het tijd daarvoor is. In februari stelde hij zijn fans gerust dat er dit jaar nog een nieuw album komt. Ook Adele laat haar fans al een tijdje wachten op nieuwe muziek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Best verkochte album van afgelopen eeuw op naam Adele

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore