Entertainment

Ferry Doedens wil weer acteren: 'In gesprek over klussen'

23 april 2021 22:54 Aangepast: 24 april 2021 11:42
Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens (30) verdient inmiddels al enige tijd zijn knaken met OnlyFans en was door zijn carrièreswitch enige tijd onderwerp van gesprek. Voor de acteur best even slikken, want zou zijn keuze invloed hebben op zijn verdere loopbaan? Dat blijkt nu allerminst het geval.

"Ik ben voor meerdere klussen benaderd"

Als zanger, acteur, presentator en musicalster is een uitstapje naar OnlyFans niet heel voor de hand liggend, maar toch is Ferry opzoek naar the best of both worlds. Het intieme platform is alleen niet het enige waar hij zijn dagen mee vult. Aan RTL Boulevard vertelt Ferry dat hij ondertussen nog aan zijn andere carrièreplannen aan het werk is: zo wil hij in juni een single uitbrengen en is hij in gesprek met meerdere partijen om weer te gaan acteren: "Ik ben voor meerdere klussen benaderd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carrière-move levert Ferry Doedens voor zoveelste tegenslag op

Binnenkort verschijnt zijn eigen programma, genaamd Socials, Seks & Centen. Daarin kijkt hij terug op de keuzes die hij heeft gemaakt. "In de documentaire zie je duidelijk dat ik het ook allemaal niet precies weet. Hoe lang wil ik zo’n account op OnlyFans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry Doedens vindt opnames nieuw programma 'confronterend'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore