Entertainment

Deze artiesten treden op bij alternatieve 538 Koningsdag

23 april 2021 18:13 Aangepast: 23 april 2021 19:32
Davina Michelle, Armin van Buuren, Maan Beeld © ANP

Davina Michelle (25), Armin van Buuren (44), Maan (24), Chef’Special en Donnie (26) & Frans Duijts (41) zijn onderdeel van het alternatieve Koningsdagfeest van Radio 538. Dat maakte de radiozender bekend. Eigenlijk zou er een fysiek feest komen, maar dat werd uiteindelijk na veel ophef afgelast. Het nieuwe evenement, op Koningsdag zelf, is virtueel.

In plaats van het feest is er vanaf 06.00 uur 's ochtends een speciale Koningsdagprogrammering. Ook Emma Heesters, Kriss Kross Amsterdam en FeestDJRuud doen optredens. De 538-dj’s vormen presentatieduo's. Ook kunnen luisteraars meedoen aan de VIP Vrijmarkt, waarbij ieder uur spullen van artiesten, presentatoren en dj’s worden weggegeven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

DI-RECT heeft alle begrip voor afgelasting 538 Oranjedag

Over het fysieke feest ontstond de afgelopen dagen ophef. Medewerkers van het nabijgelegen Amphia Ziekenhuis startten een petitie om ervoor te zorgen dat het feest niet doorging. Ze kregen veel bijval, meer dan 360.000 mensen zetten hun handtekening onder de petitie. De gemeente gaf uiteindelijk geen vergunning voor het veelbesproken proefevenement van Fieldlab, waar 10.000 mensen naartoe zouden gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kriss Kross baalt toch wel van geannuleerde 538 Oranjedag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore