Entertainment

Yolanthe Cabau over plastische chirurgie: 'Er is zo veel mogelijk'

23 april 2021 11:15 Aangepast: 23 april 2021 11:18
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

'Mensen op social media kunnen heel hard tegen elkaar zijn als het gaat om plastische chirurgie. Persoonlijk sta ik niet negatief tegenover plastische chirurgie', schrijft Yolanthe Cabau (36) in haar nieuwste column voor tijdschrift 'Grazia'. Volgens de actrice is het ieders goed recht om aan zichzelf te laten sleutelen. 

"Iedereen wil zich graag van zijn of haar beste kant laten zien"

Volgens Yolanthe - die in Los Angeles woont, waar gebruinde lichamen en strakgetrokken gezichten de norm zijn - is plastische chirurgie anno 2021 al lang niet meer iets waar we van opkijken. 'Er is tegenwoordig zoveel mogelijk, het is niet meer bijzonder als iemand iets heeft laten opknappen', schrijft ze dan ook in het blad.

Zo liet onlangs een goede vriendin van Yo nog haar oogleden liften. 'Een wereld van verschil en ze straalt helemaal', aldus de voormalig voetbalvrouw. Ze snapt dan ook heel goed dat mensen onder het mes gaan voor wat meer zelfvertrouwen: 'Iedereen wil zich graag van zijn of haar beste kant laten zien. Zolang je niemand er kwaad mee doet en je er zelf gelukkiger van wordt, wat maakt het dan uit wat iemand anders daarvan denkt?'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Ik ga op dit moment niet huppelend door het leven'

Hoewel Yolanthe in haar column uitgebreid bij het onderwerp stilstaat, laat ze in het midden of ze zelf weleens onder het mes is geweest - al gaan er al jaren geruchten dat Yo niet vies is van een spuitje hier en een prikje daar. Nee, volgens de presentatrice heeft ze haar perzikhuidje te danken aan haar vegetarische levensstijl.

'Ik leef niet van een blaadje sla. Geloof me, de keuze is reuze. Ik eet bewust, omdat voeding onder andere bepalend is voor je energieniveau en bepaald voedsel ook bevorderlijk is voor glanzend haar, sterke nagels en een glow op je huid', aldus de 36-jarige, die ook regelmatig mediteert met haar zoontje Xess Xava.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Was niet makkelijk om positief te blijven'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore