Entertainment

Meilandjes verzoenen zich met Nadège na felle ruzie

23 april 2021 07:25 Aangepast: 23 april 2021 11:35
Beeld © Facebook Nadège

De Meilandjes staan op hun punt om hun gebrouilleerde relatie met schoonmaker Nadège te herstellen. In de nieuwste aflevering van 'Chateau Meiland' is te zien dat Nadège weer contact opneemt met Erica (57).

"Zullen we haar dan toch vragen als we daar zijn met de Pasen?"

Via het wereldwijde web heeft Nadège namelijk vernomen dat hond Bommel is overleden. Ze wil de familie steunen door hen via de e-mail een hart onder de riem te steken. "Ik vind het toch aardig", zegt Martien. "Het valt mij toch mee van Nadège", geeft Maxime toe. 

"Zullen we haar dan toch vragen als we daar zijn met de Pasen?", vraagt Martien en Erica. "Ik vind van wel. (...) Op een gegeven moment is het ook gewoon klaar, moet je het begraven en is het gewoon weer goed", vindt Erica.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers gieren om Martien Meiland die postzegels likt

Maxime moet er niks van weten. "Jij bent jong en hard", merkt Erica op. Daar is ze het niet mee eens. "Nee, ik ben niet naïef", kaatst Maxime terug. Volgens Erica is het allang weer goed tussen de familie en Nadège. "We hebben gewoon mot gehad omdat we het niet over dingen eens waren. Maar dan zie je: jonge mensen zijn dan veel feller. En wij denken dan: prima toch? Het is toch veel beter als je alles achter je kunt laten en daar gezellig een kop koffie... Even vragen hoe het met haar gaat."

Bij Martien slaan de stoppen door. "Zij is toen waarschijnlijk ook opgenaaid door alle journalisten van de glossy's." Volgens Maxime klopt dat niet. "Ach, daarvoor was het toch al vreselijk? Dan kwam ze steeds met dat rode autootje om haar geld vragen. Ik hoef haar niet te zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit

Martien vertelde in een vorig seizoen van Chateau Meiland dat de huishoudster haar uren niet wil volmaken. "Zij zei op een gegeven moment: ‘Ik kan net zo goed om 12 uur weggaan.’ Maar ja, ze krijgt betaald tot 1 uur. Dan denk ik: gadver. Dan moet ik of Erica zeggen: ‘Nee, meid, je moet blijven, want je moet nog een uur werken voor dat geld.’ Dat is al vervelend om dat tegen zo’n vrouw te moeten doen.”

Toen de familie vorig jaar de deur van het Franse chateau voorgoed achter zich dichttrok en naar Hengelo verhuisde, zocht verslaggever Aran Bade de familie op. Maxime vertelt waar het volgens haar mis is gegaan tussen hen en Nadège. 

Chateau Meiland wordt iedere maandag en donderdag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. De aflevering kijk je hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore