Entertainment

Toekomstige vriendin Juvat heeft bijzondere concurrentie in bed

22 april 2021 17:39
Juvat Westendorp Beeld © ANP

Juvat Westendorp (32) geniet momenteel nog van het single bestaan, maar de acteur maakt in tijdschrift '&C' alvast duidelijk dat zijn toekomstige vriendin haar plek in zijn bed wel met nóg iemand anders moet delen...

"Als ik ooit een relatie krijg, zal ze moeten accepteren dat Flaffie er ook ligt"

Juvat, die momenteel te zien is in de veelbesproken Netflix-film Just Say Yes, mag er dan misschien wel als een stoere jongen uitzien, in het tijdschrift onthult de acteur nog elke nacht te slapen met een knuffel: Flaffie. "Dat is mijn knuffel, een ijsbeer die ik al heb sinds ik baby was", biecht hij op.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Juvat Westendorp niet makkelijk te verleiden: 'Lat ligt hoog'

Volgens de 32-jarige is Flaffie trouw, loyaal en ligt hij altijd bij hem in bed. Hij grapt dan ook: "Als ik ooit een relatie krijg, zal ze moeten accepteren dat Flaffie er ook ligt. Ik gebruik hem als kussen, hij valt precies lekker in mijn nek."

Toch is de kans klein dat Flaffie binnenkort plaats moet maken, want onlangs vertelde Juvat nog in Grazia dat hij niet makkelijk te verleiden is en de lat 'oneerlijk hoog' legt als het gaat om de vrouwen met wie hij date. "Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wil wel minimaal de helft van het bed", vertelt hij daarover in &C. "Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij alle ruimte over. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Nu lig ik heel strategisch: mid-mid."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Juvat Westendorp is weer single

Het hele interview is nu te lezen in &C.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore