Entertainment

Britt Dekker over opnames nieuw programma: 'Moest overgeven'

22 april 2021 15:05 Aangepast: 22 april 2021 15:07
Britt Dekker Beeld © Beau / RTL

Presentatrice Britt Dekker (29) heeft woensdagavond aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens (50) verteld dat ze zó zenuwachtig was voor de opnames van haar nieuwe televisieprogramma 'First & Last' dat ze heeft moeten overgeven.

"Ik durfde het niet toe te geven"

Britt presenteert het programma samen met Martien Meiland, en de tv-studio is dezelfde studio als waar bijvoorbeeld Miljoenenjacht wordt gemaakt. Voor zo'n grote klus is ze dan ook behoorlijk zenuwachtig: "Ik werd zo zenuwachtig dat ik moest overgeven en jij (Martien, red.) nam ook allemaal aspirientjes." Beau weet niet wat hij hoort: "Heb je letterlijk moeten overgeven? Nee!" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker laat droom van Wendy's dochter Lizzy uitkomen

Waarop Britt zegt: "Ja, al drie weken van tevoren. En ik durfde het niet toe te geven, maar toen zei Martien ineens: 'Ik moet aspirientjes hebben, want ik heb hoofdpijn van de zenuwen.' Maar uiteindelijk is gelukkig alles goedgekomen. We hadden gewoon wat drempelvrees." 

"Ja, dat kun je wel zeggen", concludeert Beau. 

De spelshow First & Last draait om wie de slimste, sterkste of snelste kandidaat is. Die moet alleen geen eerste of laatste worden, want dan is het spel voor diegene klaar. Per aflevering doen elf kandidaten mee in vijf verschillende spelrondes. De finale wordt gespeeld door de drie overgebleven deelnemers, waarin de winnaar een bedrag van maximaal 25.000 euro kan winnen.

De eerste aflevering is te zien op SBS6 op vrijdag 23 april. Het programma is daarna wekelijks te zien vanaf 21.30 uur.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker emotioneel: 'George heeft mijn leven veranderd'

Britt staat inmiddels op de loonlijst bij Talpa Network, maar voor haar vorige contract kreeg ze in plaats van salaris haar droompaard van John de Mol. Ze vertelt erover bij RTL Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore