Entertainment

Sharon Stone zonder ondergoed op cover Spaanse ELLE

21 april 2021 16:34
Sharon Stone Beeld © Getty Images

63 of niet, Sharon Stone draait haar hand niet om voor een pikant fotootje. De actrice staat op de cover van de Spaanse 'ELLE' in een nietsverhullende outfit. Nou ja, outfit...

"Het is geen nederlaag, maar een leerschool"

Sharon is slechts gehuld in een lange jas, terwijl ze nonchalant en zonder ondergoed op een stoel zit. De cover is ongetwijfeld geïnspireerd op de iconische scène uit Basic Instinct waarin ze haar benen spreidt terwijl ze geen slipje draagt. Onlangs klapte ze uit de school dat ze voor deze scène werd misleid door regisseur Paul Verhoeven en dat ze zich rot schrok toen ze ermee werd geconfronteerd op het grote doek.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sharon Stone 'misleid' om slipje uit te doen in Basic Instinct

In het interview met ELLE vertelt Sharon dat de dalen in haar leven helaas de pieken overschaduwen. Zo heeft ze niet alleen twee huwelijken zien stranden, ook kreeg ze een beroerte en moet ze dealen met endometriose. Toch zegt ze dat ze inmiddels haarfijn inziet hoe om te gaan met tegenslagen. "Ik maak me geen zorgen over mislukkingen: wat zijn dat? Het is geen nederlaag, maar een leerschool."

"Ik heb gefaald bij de meest belangrijke aspecten, met mijn gezondheid, mijn huwelijken... maar ik heb geleefd om het verhaal te vertellen. Ik heb mezelf bij elkaar geraapt en ben doorgegaan." De beroerte die ze kreeg in 2001 heeft veel impact op haar gehad, legt ze uit. Zo is ze veel herinneringen kwijt. "Maar toch, als ik kijk naar hoe gelukkig ik nu ben, waarom zou ik dan mijn best doen om gisteren terug te halen?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sharon Stone vertelt in autobiografie over misbruikverleden

Over endometriose - een chronische ziekte waarbij weefsel dat lijkt op baarmoederslijmvlies buiten de baarmoederholte 'groeit', met helse pijnen tot gevolg - zegt ze: "Het is alsof de binnenkant van je lichaam eruit wordt getrokken. Alsof er continu messen in je worden gestoken." Ze gaat verder: "De pijn maakt je onbekwaam. Als mannen er ook last van zouden hebben zou er meer onderzoek naar gedaan worden."

De cover komt niet lang na de lancering van haar autobiografie, waarin de actrice vertelt over de misbruik in haar jeugd. Eric vertelt je alles over het boek in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sharon Stone vraagt volgers kaarsje te branden voor zus

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore