Ga naar de inhoud
Entertainment

Meghan Markle stond klaar voor Chrissy Teigen na verlies zoontje

Beeld © ANP

Na het tragische verlies van zoon Jack, tijdens de twintigste week van de zwangerschap, kunnen Chrissy Teigen (35) en John Legend (42) rekenen op de steun van Meghan Markle (39). Dat vertelt Chrissy in het programma 'Watch What Happens Live!'.

"Ze heeft me geschreven over Jack en het verlies"

Nadat een fan vroeg of Chrissy een persoonlijke connectie met de hertogin van Sussex heeft, vertelt het model over hun bijzondere contact. De twee Hollywood-vrouwen hebben één ding gemeen: ze zijn beiden een kindje verloren. "Ze is zo aardig voor me geweest. Ze heeft me geschreven over Jack en het verlies", aldus Chrissy.

"Ze is net zo aardig als iedereen zegt dat ze is", vervolgt ze. "Dat is wanneer je naar alles kijkt en denkt: 'Mijn God, wat is er mis met mensen dat ze deze persoon zo kwaadaardig en gek moet neerzetten?' (...) Ze is geweldig."

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen herdenkt zoontje: 'Vandaag zou je geboren worden'

Chrissy en John hebben een speciale manier gevonden om zoon Jack te herdenken. In hun nieuwe huis laten ze een indoor boom planten, vertelde ze eerder aan People. "De reden waarom ik dit wil, is zodat we Jacks as in de grond kunnen stoppen. Zo is hij altijd bij ons, kan hij groeien door de mooie bladeren van de boom en altijd onderdeel van ons blijven." 

Meghan Markle heeft veel te verduren en al helemaal na het openhartige interview dat ze onlangs gaf aan Oprah. Zie er alles over in de video hieronder.

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen wil nooit meer zwanger raken: 'Doet me pijn'

Hoe (on)geloofwaardig is het interview van Meghan Markle met Oprah Winfrey?

07:28