Entertainment

Lil' Kleines zoontje Lío is een schoolvoorbeeld: 'Papa is trots'

21 april 2021 09:55
Lil' Kleine en zijn zoontje Lío Zion Beeld © Instagram @lilkleine

Door de modernisering van de samenleving komen kleine kinderen steeds vroeger in aanraking met allerlei smart devices als laptops, telefoons en tablets. Vrijwel bij iedereen thuis is er wel zo'n scherm te vinden, terwijl dat vroeger heel anders was. Deskundigen benadrukken al jarenlang dat het voor kleine kinderen ook belangrijk is om boeken te blijven lezen. De kleine Lío, het zoontje van Lil' Kleine (26) en Jaimie Vaes (31) lijkt die extra stimulans niet nodig te hebben.

"Doe jij in plaats van de iPad een lekker boekje lezen?"

Op de Instagram Stories van Lil' Kleine kunnen we zien dat kleine Lío helemaal verzonken is in een boek dat hij aan het lezen is. "Ben je lekker een boekje aan het lezen", vraagt de rapper aan zijn zoon. "Dat is goed van jou! Papa is trots op jou." 

Lío zit heerlijk op de bank een boekje te lezen, maar vlak naast hem ligt een iPad, waar de peuter totaal geen aandacht aan schenkt. "Doe jij in plaats van de iPad een lekker boekje lezen? Dat is goed van jou, jongen", aldus Lil' Kleine.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lil' Kleine reageert op 'zure' reacties horloge zoontje Lío

Jorik, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, en zijn verloofde Jaimie Vaes willen al een tijdje met elkaar trouwen. Maar door corona is het lastig om een groot feest te geven, wat uiteraard wel bij Jorik en Jaimie past. Het lijkt erop dat de twee hun huwelijk opnieuw uit moeten stellen, vanwege de aanhoudende malaise rondom het coronavirus. In de video hieronder vertelt Jaimie daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: 'Aan elkaar gewaagd'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore