Entertainment

Smullen: Kopspijkers keert misschien terug op de buis

20 april 2021 17:01 Aangepast: 20 april 2021 17:50
Kopspijkers Beeld © ANP

Op dit moment zijn er 'verkennende gesprekken' bezig over het eventueel terughalen van 'Kopspijkers'. Dat maakte een woordvoerder van BNNVARA bekend. Het satirische programma werd van 1998 tot 2005 door de VARA uitgezonden op de zaterdagavond.

"Men is hier inderdaad geweest om over Kopspijkers te praten, maar niet met mij als presentator"

"Er zijn verkennende gesprekken geweest met Jack Spijkerman om Kopspijkers misschien weer terug te halen", aldus de woordvoerder. Dinsdagochtend vertelde Jack Spijkerman, de man achter het programma, bij Veronica Inside dat hij inderdaad gepeild was. "Men is hier inderdaad geweest om over Kopspijkers te praten, maar niet met mij als presentator. Ik heb al lang geleden gezegd dat ik dat niet meer ga doen", zei hij toen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jack Spijkerman maakt nieuw programma met Kopspijkers-collega's

Ook noemde Wilfred Genee, presentator van Veronica Inside, Arjen Lubach, Patrick Lodiers en Peter Heerschop als mogelijke presentatoren. Arjen en Patrick hebben nog niet gereageerd op het nieuws. Peter vertelt aan ANP dat hij niet is benaderd. Samen met Viggo Waas vormde hij een tijdje het cabaretduo van het programma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jack Spijkerman roept op tot boycot TV-Toppers: 'Ben genaaid'

Als het aan Jack ligt, zou Peter wel een goede kandidaat zijn, vertelt hij bij het radioprogramma. "Nou, ik zou Peter wel als presentator zien bijvoorbeeld. Die zat er natuurlijk wel eens als sidekick. Als hij goed heeft opgelet, moet hij het kunnen."

Kopspijkers keerde al eerder (eenmalig) terug op de buis. Jack Spijkerman reageerde bij RTL Boulevard op het succes:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore