Entertainment

Marieke verrast zieke Mattie: 'We missen je warmte om ons heen'

20 april 2021 16:45
Beeld © ANP

Werkdag in, werkdag uit zijn ze samen, maar door corona zijn Mattie Valk (36) en Marieke Elsinga (34) noodgedwongen twee weken van elkaar gescheiden. Een bittere pil voor Marieke, die graag haar radiocollega een hart onder de riem wil steken.

"Toch best lief deze twee"

Nu Mattie geveld is door het coronavirus, missen Marieke en Q-nieuwslezeres Anne-Marie hun gewaardeerde collega. Op Instagram laat hij het cadeau zien dat ze hem opgestuurd hebben: een ballon met een foto van Marieke en Anne-Marie én natuurlijk een persoonlijk kaartje. 'Kijk eens wat ik net binnenkrijg. Toch best lief deze twee', schrijft Mattie.

Op het kaartje valt de volgende tekst te lezen. 'Lieve Mattie, ook al staat de verwarming hier op 22, we missen toch je warmte om ons heen. Hier een ballonnetje om die loft van je een beetje te vullen. Zijn we toch een beetje samen. Kus Annie en Els (van Elsinga).'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Qmusic-dj Mattie Valk is 'het bokje': 'Ik heb corona'

De Qmusic-dj heeft maandagochtend in zijn radioshow bekendgemaakt dat hij positief is getest op het coronavirus. Het nieuws komt niet heel onverwachts, aangezien vorige week bekend werd dat een deel van de Qmusic-crew in thuisisolatie moet werken na een besmettingsgeval.

Marieke: "Annemarie en ik testten dit weekend, sterk als wij zijn, allebei negatief op het virus. Maar Mat, jij hebt het." Waarop Mattie vertelt: "Jongens, ik ben het bokje. Ik heb corona. Ik wil daar niet lullig over doen, maar je kan wel zien wie het sterkere geslacht is hier." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore