Entertainment

Kim-Lian smeekte Daniel om voor haar 40ste een aanzoek te doen

20 april 2021 15:47
Beeld © ANP

Kim-Lian van der Meij (40) is al jaren hoteldebotel op haar grote liefde Daniel. Toch is ze 'pas' sinds afgelopen jaar met hem verloofd. "Ik zei altijd: ‘Alsjeblieft, vraag het vóór mijn veertigste, want ik wil nog een beetje jong en fris in mijn trouwjurk staan.'" Dat vertelt ze in de nieuwe 'Beau Monde'.

"Ik zag dit aanzoek totaal niet aankomen en vond het eigenlijk wel heel mooi dat het zo puur en zonder opsmuk was"

Ze zijn het schoolvoorbeeld van opposites attract en bouwen in Zweden samen aan hun droomhuis. Toch ontbreekt er nog één ding: een fonkelende ring om de rechterwijsvinger van Kim-Lian. Daar komt in de toekomst verandering in. "Ik wilde al heel lang trouwen, dat wist hij, maar het heeft zeventien jaar moeten duren voordat ik een aanzoek kreeg", vertelt ze in het interview.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim-Lian van der Meij 'eindelijk' ten huwelijk gevraagd

"Een paar weken voor mijn verjaardag gingen we heel chic uit eten en ergens overnachten", blikt ze terug. "Toen dacht ik wel: dit wordt dé avond - maar hij vroeg me niet. Een week later gingen we samen mountainbiken, ik in mijn oude kloffie, want ik had nog in de tuin gewerkt."

Toen was het moment opeens daar. "En daar stond ineens bij de waterkant een tafeltje met een bos rozen, een fles champagne en een doosje met een ring. Ik zag dit aanzoek totaal niet aankomen en vond het eigenlijk wel heel mooi dat het zo puur en zonder opsmuk was."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanstaande bruid Kim-Lian neemt afscheid van achternaam

Kim-Lian ziet de grote dag al helemaal voor zich: groter dan groots in Zweden, met een mooie witte trouwjurk en in het bijzijn van al hun vrienden en familie. Er is alleen één probleem, want corona gooit tot nu toe roet in het eten. "Maar we stellen het net zo lang uit totdat we het kunnen vieren zoals wij graag willen."

Het hele interview lees je nu in Beau Monde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore