Entertainment

Qmusic-dj Mattie Valk is 'het bokje': 'Ik heb corona'

19 april 2021 12:59
Mattie Valk Beeld © ANP

Qmusic-dj Mattie Valk (36) heeft maandagochtend op de radio onthuld dat hij besmet is met het coronavirus. Dat zei hij in 'De ochtendshow Mattie & Marieke' van zender Qmusic.

"Jongens, ik ben het bokje. Ik heb corona"

Het nieuws komt niet heel onverwachts aangezien vorige week bekend werd dat een deel van de Qmusic-crew in thuisisolatie moest werken na een besmettingsgeval. Door Mattie's collega en goede vriendin Marieke Elsinga komt het nieuws nu naar buiten: "Annemarie en ik testen dit weekend, sterk als wij zijn, allebei negatief op het virus. Maar Mat, jij hebt het." Waarop Mattie vertelt: "Jongens, ik ben het bokje. Ik heb corona. Ik wil daar niet lullig over doen, maar je kan wel zien wie het sterkere geslacht is hier." 

Zijn hele reactie is in de video hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga in quarantaine: 'Moet doen wat je moet doen'

Marieke heeft inmiddels dan ook haar eigen woonkamer weer ingeruild voor haar vertrouwde radiostudio in Amsterdam, maar Mattie moet voorlopig nog vanuit huis werken. De twee zijn inmiddels al een behoorlijke tijd een radioduo, en dat werpt dan ook zijn vruchten af. De vrienden noteren de laatste maanden bijzonder goede luistercijfers! In de video hieronder vertelt Mattie hoe trots hij op zijn partner is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thema-uitzending Mattie & Marieke op de bouw afgebroken om corona

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore