Entertainment

Dusty houdt zich aan zijn belofte en tikt in EOTB nummer 97 aan

19 april 2021 12:21
Ex on the Beach Beeld © MTV

De 23-jarige Dusty is dit seizoen de grote sfeermaker van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Met zijn vlotte babbel en vrolijke lach heeft hij al 96 meisjes in bed weten te krijgen. Hij is van plan het aantal in de villa op te schroeven naar 100. In de tweede aflevering laat hij zien dat hij die belofte uiterst serieus neemt.

"Zij is wel een potentiële nummer 97, zeker weten"

Dusty heeft de ambitie om de 100 bedpartners aan te tikken en daarmee de volgende Harrie of Jorden te worden van Ex on the Beach seizoen zeven. Als de eerste ex van dit seizoen Imke aanspoelt, grijpt hij dan ook meteen zijn kans. Nadat Imke hard aangepakt wordt door de meiden om wat ze Keanu heeft aangedaan, biedt hij aan haar te troosten. "Ik had me wel op iets voorbereid, maar niet op dit", vertelt Imke in tranen. "Hij heeft mij een hoer genoemd, maar dat doet er blijkbaar niet meer toe. Het is alleen maar: Imke heeft de sangria gegooid."

"Imke is op het eerste gezicht wel mijn type meisje in de villa (...) Zij is wel een potentiële nummer 97, zeker weten", aldus Dusty.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind

Ondertussen heeft Shani, die eerder met Dusty was, haar oog laten vallen op Keanu - die op zijn beurt eerder het bed deelde met Lesley. Al lijkt hij haar tijdens zijn date met Shani compleet te zijn vergeten en heeft hij er geen enkel probleem mee zijn tong in de keel van Shani te steken. De kersverse tortelduifjes maken zelfs al afspraken om die nacht samen te slapen. Dat kan voor Keanu weleens goed uitpakken, want Lesley krijgt op datzelfde moment bezoek van haar ex Robin op het strand. Volgens hem is er nog 'unfinished business', maar Lesley acht de kans klein dat er in de villa iets gaat gebeuren tussen hen - wellicht als afleiding als Keanu haar zou inruilen voor een ander. Wat ze op dat moment niet weet is dat Keanu al plannen heeft die nacht met een ander te slapen. "De twee nachten met Lesley waren top, maar het is nu wel tijd voor iets nieuws", verklaart hij. "Ik wil kijken wat de andere meisjes mij te bieden hebben."

Treurig is de vrouwelijke Harrie de Dekhengst, zoals ze zichzelf noemt, daar niet om. Lesley heeft haar volgende 'slachtoffer' namelijk alweer uitgekozen. "Dusty vond ik eigenlijk in het begin niet interessant, omdat hij mij heel graag wilde, maar nu wil hij Imke en vind ik het weer interessant, omdat hij mij geen aandacht meer geeft", is haar beredenering. Dus ik dacht: ik ga het gewoon proberen, want het is wel een lekker ding."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gevreesde Tablet of Terror zorgt meteen voor drama in EOTB

Maar Dusty probeert het eerst met Imke, nummertje 97. Even lijkt het erop dat hij van Lesley nummer 98 maakt diezelfde avond, maar dan worden ze abrupt gestoord terwijl Lesley op haar knieën zit. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje door de villa en ook Imke krijgt het te horen. "Ik voel me gewoon zó dom, echt dom."

Het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Zorg dat je klaar zit, want volgens de kandidaten wordt het 'het heftigste seizoen tot nu toe'. Kijk de tweede aflevering hier terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-deelnemer Stephen Bear gearresteerd wegens wraakporno

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore