Entertainment

Kijkers onder indruk van gulle gift Britt Dekker in We Want More

18 april 2021 12:18 Aangepast: 18 april 2021 12:45
Britt Dekker Beeld © We Want More / Talpa

Een mooi gebaar van Britt Dekker (29) gisteravond. De 'We Want More'-presentatrice besloot een deel van haar salaris te schenken aan de vriend van kandidaat Cheyenne, zodat hij een haartransplantatie kan ondergaan. Prijskaartje? Zo'n 7.500 euro.

"Ik ga hem betalen, dus jij hebt meegedaan en jij krijgt je haar"

Cheyenne hoopte er met de prijzenpot van honderdduizend euro vandoor te gaan, zodat ze de transplantatie van haar vriend Stephan zou kunnen betalen. Hij is in september geopereerd aan een hersentumor en heeft door die operatie een groot litteken op zijn schedel. "Dus dat zorgt bij hem best wel voor schaamte", zegt ze in het SBS-programma. "Die haartransplantatie zorgt er bij hem voor dat het zijn litteken bedekt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker laat droom van Wendy's dochter Lizzy uitkomen

Een mooi doel dus, maar het lukte Cheyenne niet om met het liedje Afscheid een finaleplek te bemachtigen. Toch besluit Britt haar portemonnee te trekken zodat haar wens voor Stephan niet óók in duigen valt: "Ik heb natuurlijk Stephan naast me en waarvoor Cheyenne meedeed was een haartransplantatie voor Stephan en dat vind ik echt het mooiste doel tot nu toe", zegt Britt in de show. Als jurylid Ali B daarop vraagt wat een transplantatie kost, zegt Britt: "6.500 euro en bij deze: ik ga hem betalen, dus jij hebt meegedaan en jij krijgt je haar."

Stephan is overduidelijk onder de indruk van Britts gebaar. "Nou ik zou je willen knuffelen", reageert hij. Britt: "Knuffelen door de muur!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker emotioneel: 'George heeft mijn leven veranderd'

Niet alleen Stephan, ook kijkers van We Want More zijn geraakt door Britts lieve actie. Op Twitter stromen bakken lieve reacties binnen, en de presentatrice liet zelf ook nog even van zich horen.

Britt staat inmiddels op de loonlijst, maar voor haar vorige contract kreeg ze in plaats van salaris haar droompaard van John de Mol. Ze vertelt erover bij RTL Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore