Entertainment

Frans Bauer reageert op blunder Beau: 'Een onbedoelde fout'

17 april 2021 14:45 Aangepast: 17 april 2021 15:12
Frans Bauer en Beau van Erven Dorens Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens (50) sloeg gisteravond een kleine flater in zijn talkshow, toen hij Frans Bauer (47) vroeg naar de vaccinaties van zijn vader terwijl de man al enige tijd geleden overleden is. Een menselijk foutje, die de presentator bovendien direct rechtzette. Frans reageert nu via Instagram ook op de verspreking.

"Een onbedoelde fout is menselijk en kan iedereen overkomen"

De zanger, die samen met zijn vrouw Mariska aan tafel zat, laat via Instagram weten dat hij het Beau niet kwalijk neemt. 'Een onbedoelde fout is menselijk en kan iedereen overkomen', schrijft hij. 'Beau is een schat en heeft een speciale plek in mijn hart. Knuffel voor Beau.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau de mist in met opmerking over overleden vader Frans Bauer

Ook kijkers van Beau lieten gisteren via Twitter al weten dat zo'n foutje kan gebeuren. Bovendien prijzen ze de reactie van Frans, die het de presentator al direct allerminst kwalijk leek te nemen. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen

Vanaf woensdag 28 april is in De Bauers: Bestemming Onbekend te zien hoe Frans en Mariska iedere week vertrekken naar een voor hen vreemde wereld en hoe ze deze op geheel eigen wijze ontdekken. Je bekijkt er alles over in onderstaande video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore