Entertainment

Beau de mist in met opmerking over overleden vader Frans Bauer

17 april 2021 08:25 Aangepast: 17 april 2021 11:32
Beau van Erven Dorens Beeld © ANP

Ruim 1,35 miljoen mensen zagen Beau van Erven Dorens (50) gisteren de fout ingaan in zijn talkshow. De presentator vroeg tot twee keer toe aan zijn tafelgast Frans Bauer (47) of zijn vader al gevaccineerd was, waarop de zanger enigszins ongemakkelijk antwoordde dat zijn vader is overleden.

Toen Beau realiseerde dat de vader van Frans niet meer leefde, slaakte hij een kreet van paniek. "Wat een domme vraag. Wat een flater", zei de presentator. Hij bood nog twee keer zijn excuses aan. Mariska en Frans Bauer waren te gast om te praten over nieuwe reisprogramma, maar Beau wilde het eerst nog even over de vaccinaties hebben. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau vol ongeloof over vaccinatie-aarzeling Giel Beelen

Een domme en pijnlijke fout, maar 'dat kan gebeuren', vinden kijkers op Twitter. Bovendien prijzen ze de reactie van Frans, die het de presentator allerminst kwalijk lijkt te nemen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frans Bauer: 'Mariska vond mij leuker voor de coronacrisis'

Met zoveel tijd om handen door corona, wist Frans Bauer van gekheid niet meer wat 'ie moest doen. De zanger besloot de handen uit de mouwen te steken en allerlei klusjes in huis te doen, maar Mariska vond dat iets minder lollig, vertelde hij aan RTL Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore