Entertainment

Jeffree Star in ziekenhuis na ongeluk: 'Dankbaar dat we nog leven'

16 april 2021 22:47 Aangepast: 17 april 2021 12:24
Jeffree Star Beeld © Getty Images

Jeffree Star (35) is in het ziekenhuis beland na een auto-ongeluk. Dat is bekendgemaakt op het Twitteraccount van de YouTuber. Op een bijgevoegde foto is hij in een ziekenhuisbed te zien, met zijn beste vriend Daniel Lucas aan zijn zijde.

"We zijn zo dankbaar dat ze allebei in leven zijn"

'Een paar uur geleden hebben Jeffree en Daniel een ernstig auto-ongeluk gehad. De auto is op het ijs beland en toen drie keer gekanteld. We laten het jullie weten als de dokter ons meer info geeft. We zijn zo dankbaar dat ze allebei in leven zijn', zo valt er te lezen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermeende nieuwe lover Kanye West reageert op geruchten

Op Twitter gaf Jeffree vanochtend updates over de situatie van hem en zijn beste vriend. Hij zegt zijn rug te hebben gebroken. Daniel, die al drie keer darmkanker overleefde, heeft inwendige verwondingen en complicaties met zijn organen. Hij wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden. Jeffree bedankt zijn fans voor alle steunbetuigingen die hij binnen heeft gekregen. 'We weten gauw meer, dank jullie wel voor alle berichten.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthew McConaughey geeft na het witte doek nu YouTube een kans

Jeffrey Lynn Steininger Jr., zoals de YouTuber voluit heet, kreeg grote bekendheid met zijn video's, voornamelijk over make-up en lifestyle. Star bracht vanwege zijn succes ook een eigen make-uplijn uit, genaamd Jeffree Star Cosmetics. Op YouTube heeft hij 16,5 miljoen abonnees.

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore