Entertainment

B&B-kijkers verbijsterd over prijzen: 'Wat een uitbuiters zeg'

16 april 2021 21:37 Aangepast: 16 april 2021 21:40
Beeld © Bed & Breakfast 16-4-2021

Iedere week testen trotse B&B-eigenaren elkaars onderneming onder toeziend oog van meer dan een miljoen kijkers thuis. In de 'Bed & Breakfast'-aflevering van deze week zijn de kijkers verbijsterd over de prijzen die de twee vrolijke B&B-meiden uit Twente hanteren.

"Leuke, spontane meiden en leuke B&B. Maar het ontbijt..."

Aan hun enthousiasme hoeven Ruby en Maaike niets meer te doen, aan hun kamerprijzen misschien wel. Voor een nachtje in een authentieke circuswagen betaal je als gast 135 euro. Wil je vervolgens nog gebruik maken van de jacuzzi en sauna, dan kost het je nog eens 50 euro extra.

Maar waar de kijkers vooral over vallen, is dat je voor deze pittige prijs niet eens een vers ontbijt krijgt. Die wordt een dag van tevoren namelijk in de koelkast gezet, omdat de meiden niet in of naast de B&B wonen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

B&B-kijkers ergeren zich aan kritisch stel: 'Azijnzeikers'

'Wat een uitbuiters zijn die meiden zeg. €135 per nacht en je ontbijt in de koelkast', deelt een kritische kijker op Twitter. 'Leuke, spontane meiden en leuke B&B. Maar het ontbijt... dan ga je toch gewoon naar je #BenB toe en maak je ontbijt voor je gasten?' vraagt een andere kijker zich af. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jorg en Ruud uit B&B overspoeld met aanvragen na tv-uitzending

De aflevering kijk je hier terug. Bed & Breakfast zie je iedere vrijdag om 20:30 uur op NPO 1.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore