Entertainment

Koninklijk paar nodigt The Streamers uit voor koningsdagconcert

16 april 2021 16:10 Aangepast: 16 april 2021 16:38
Beeld © The Streamers/Bart Heemskerk

Supergroep The Streamers treedt op Koningsdag voor de tweede keer op. Voor het livestreamconcert op 27 april is een toepasselijke en bijzondere locatie gekozen: het terrein van Paleis Noordeinde. Of Willem-Alexander en Máxima, die Koningsdag overdag in Eindhoven vieren, in de avond aanwezig zijn is nog niet bekendgemaakt.

The Streamers, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Typhoon, hebben met hun tweede concert een primeur te pakken. Nooit eerder vond er zo'n groot popconcert plaats bij het werkpaleis van de koning. De groep strijkt neer op het plein bij de Koninklijke Stallen voor een verjaardagsconcert voor de koning. Willem-Alexander wordt op 27 april 54 jaar. Het koninklijk paar en The Streamers willen op deze manier Nederland trakteren op een feestelijke afsluiting van Koningsdag 2021.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Radio 538 viert Koningsdag met 10.000 bezoekers in Breda

Net zoals voor de eerste show op 20 maart zijn de kaarten voor het livestreamconcert weer gratis en te bestellen via de website van The Streamers, waar ook onder anderen VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Suzan & Freek en Nick & Simon bij horen. Fans kunnen wel een zelfgekozen bedrag achterlaten in de 'fooienpot'.

Hier kun je een gratis ticket bemachtigen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lee Towers brengt Koningsdaglied uit

De groep werd vorige maand opgericht nu liveoptredens in coronatijd er voorlopig niet inzitten. De eerste gratis show vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. De belangstelling voor het optreden was groot: ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen keken mee.

Dit jaar zal koningsdag er anders uit zien dan andere jaren. Het koninklijk gezin reist af naar Eindhoven om hier in een studio in gesprek te gaan met verschillende mensen. Meer weten? Je ziet het in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore