Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans dolblij met duet Jan Smit en Tino Martin

Jan Smit en Tino Martin Beeld © ANP

Zangers Jan Smit (35) en Tino Martin (37) hebben deze vrijdagochtend samen een duet uitgebracht. Veel fans reageren dolenthousiast op het lied 'Je Naam In De Sterren'.

"Toen hij me vroeg of ik mijn eigen nummer met hem in een nieuw jasje wilde stoppen, was ik meteen enthousiast"

Het nummer kan je al bekend in de oren klinken, want Jan bracht het in 2008 solo uit. Nu hebben de twee heren het samen in een nieuw jasje gestoken. 'Vandaag verschijnt het duet Je Naam In De Sterren uit de Acoustic Casino Sessions met Tino Martin! Toen hij me vroeg of ik mijn eigen nummer met hem in een nieuw duetten-jasje wilde stoppen, was ik meteen enthousiast', schrijft Jan op zijn social media. 

Ook Tino is blij met de samenwerking: 'Jan, bedankt voor je bijdrage aan deze reeks duetten! Vanaf NU te bekijken op YouTube en te beluisteren op Spotify', laat de zanger weten. 

André
Lees ook:
André Hazes en Tino Martin bundelen hun krachten

Veel volgers reageren enthousiast op het nummer van de twee. 'Zo mooi gedaan weer. Precies voor mijn zusje geschreven. Bijna vijf jaar geleden, ook nog zo jong, 18. Ik mis je iedere dag. Je bent voor altijd in mijn hart', 'Prachtig dit. Echt een mooie combinatie', 'Heel mooi nummer en prachtig gezongen door jullie allebei' en 'Wow, prachtig. Kippenvel gewoon', wordt er onder andere geschreven. 

Tino
Lees ook:
Tino Martin trots op eerste filmrol en titelsong Just Say Yes