Entertainment

Dr. Dre moet nieuwe advocaat zoeken voor scheidingszaak

16 april 2021 02:34 Aangepast: 16 april 2021 07:51
Dr. Dre Beeld © ANP

De advocaten van Dr. Dre (56) mogen hem niet langer vertegenwoordigen tijdens zijn echtscheidingsprocedure. Het verzoek daartoe van zijn ex Nicole Young (51) werd volgens de 'New York Post' door de rechter goedgekeurd.

Reden is dat een van de twee, Howard King, in betere tijden jarenlang de gezamenlijke juridisch adviseur van het stel was. De uitspraak betekent dat ook advocate Laura Wasser, waarmee King een team vormde in de zaak, niet meer aan de slag mag voor Dr. Dre, die eigenlijk Andre Young heet. Wasser is een bekende echtscheidingsadvocaat in Los Angeles, die onder meer ook Kim Kardashian bijstaat tijdens haar scheiding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian laat van zich horen na scheiding Kanye West

De Youngs maakten in maart van 2020 bekend dat ze na 24 jaar huwelijk gingen scheiden. De rapper heeft met zijn muziekcarrière en elektronicamerk Beats By Dr. Dre een vermogen van zo'n 820 miljoen dollar opgebouwd. Hij houdt vol dat het stel op huwelijkse voorwaarden is getrouwd, maar volgens Nicole heeft Andre die papieren twee jaar na hun trouwen voor haar ogen verscheurd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dr. Dre alweer aan het werk na hersenbloeding

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore