Ga naar de inhoud
Entertainment

Jandino op streng dieet voor nieuwe film: 'Moet buikspieren hebben'

Jandino Asporaat Beeld © ANP

Jandino Asporaat (40) heeft zichzelf op een streng dieet gezet voor de opnames van een nieuwe film waarin hij een scene met ontbloot bovenlijf heeft. Dat bekende hij donderdagavond in het radioprogramma 'Volgspot'.

"Op een bioscoopscherm verdubbelt je buik. Dat voelde toch niet prettig"

De komiek en ondernemer schaamt zich niet voor zijn lichaam, maar hij schrok toch toen hij zijn buikje een paar jaar geleden op een groot bioscoopdoek zag. "Ik ben aan het trainen voor een nieuwe film, ik moet bij één scene buikspieren hebben", verklapte Jandino. "Ik moet afvallen, ik drink onder meer 4 liter water per dag. Dat helpt."

Jandino
Lees ook:
Jandino wil naar Curaçao verhuizen: 'Ik voelde de spanning'

In een van de vorige Bon Bini-films had hij een scene met model Liliane de Vries op het strand. "Ik dacht: een buikje, wat maakt dat uit, ik ben een comedian! Maar op een bioscoopscherm verdubbelt je buik. Dat voelde toch niet prettig. Daarom heb ik mijzelf voor deze film de opdracht gegeven er beter uit te zien."

Jandino
Lees ook:
Jandino wil met nieuwe bioscoopfilm het land verbinden

De komiek noemt zichzelf van binnen "een gelukkig dik jongetje. Als deze film klaar is, laat ik mezelf weer gaan. Ik ben een jojo, mijn familie wordt er gek van". Asporaat vertelde niet voor welke film hij de transformatie ondergaat. Zijn vorige komedie, Judeska in da House, trok volle zalen tot de theaters half december dicht moesten van het kabinet.

Jandino Asporaat kan alter ego Judeska maar niet loslaten

01:55
Jandino
Lees ook:
Jandino Asporaat wist niet hoe hij het woord 'schaken' schreef