Entertainment

New Amsterdam neemt afscheid van geliefd personage

15 april 2021 17:54
New Amsterdam Beeld © NBC

Dr. Kapoor heeft in de populaire ziekenhuisserie 'New Amsterdam' zijn ontslag ingediend. Acteur Anupam Kher (66) - die de rol speelt - heeft namelijk besloten zijn werkzaamheden neer te leggen om voor zijn zieke vrouw te zorgen, die lijdt aan een vorm van bloedkanker.

Anupam was sinds 2018 te zien in de serie als dokter Vijay Kapoor. Zijn personage, die de afgelopen weken vocht tegen COVID-19, kondigde in de uitzending van 13 april in Amerika zijn ontslag aan. Een keuze van de acteur zelf, zodat hij meer tijd met zijn vrouw kan doorbrengen nu ze ziek is. 

Volgens de New Amsterdam-ster is zijn geliefde altijd al een vechter geweest en goed op weg naar herstel. In een verklaring aan TVLine laat hij dan ook weten dat hij ervan overtuigd is dat het goed zal komen, maar zich nu op haar herstel wil focussen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

New Amsterdam zendt aflevering over virus niet uit

Fans zagen dit derde seizoen niet veel van de acteur, omdat zijn personage vocht tegen het gevreesde coronavirus. Echter werden de beelden nooit uitgezonden omdat dit niet gepast zou zijn en te dicht op de waarheid zou zitten. Het is nog niet bekend of Anupam de show voorgoed heeft verlaten.

New Amsterdam volgt de verhalen van artsen in het oudste ziekenhuis van Amerika. Onder anderen Ryan Eggold, Janet Montgomery en Freema Agyeman hebben een rol in het drama.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland dropt lanceerdatum hagelnieuw seizoen Younger

New Amsterdam is te zien bij Netflix en Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore